Om balancebasen

Det siger mine kursister

”Mænd i naturen!” 


En tidligere deltager på holdet i 2019, udtaler:

”Min første tanke var, at det er ikke noget for mig! Men man skal jo aldrig sige nej til noget nyt. Så jeg tog med, men uden nogen forventninger, sammen med en flok andre kræftramte mænd og Hanne.

Jeg blev omvendt allerede på første tur et eller andet sted ude i den bornholmske natur. Vi vandrede og snakkede, og ganske langsomt listede Hanne følelser og fornemmelser ind i mit sind.

Og jeg lærte at trække vejret, så jeg følte at jeg fik alle de gode oplevelser ind i hovedet, lunger og mave.

En ny måde at opleve og glædes over den bornholmske natur. Med alle sanser åbne. Så var det også hyggeligt selskab. Alle 6 gange. Og imens glemte jeg alt om sygdom, føleforstyrrelser og hverdagens småproblemer.” Se Hanne i TV 2/Bornholm – kursusstart Sund i Naturen for mænd med kræft (ifm. holdstart 2022)

Her er holdet i 2022 på Galløkken strand.

”Mindfulness i hverdagen … indre ro og inspiration” 

Marts 2017

3 dage med mindfulness i naturen, her ses Heidi L, Helle B, Gitte, Lone, Linda og Marianne, ved ”Ekkodalens vogter”. De 6 medarbejdere fra teaterverdenen nød den bornholmske natur.

"Mine sanser blev udfordret, da vi sad på stranden, med vinden i håret, solen i ansigtet, de store vidder, stilheden, og de dybe vejrtrækninger. Hvis vi skulle gøre det en anden gang … ville jeg glæde mig helt vildt! Underviser var umanerligt imødekommende, vidende, relations-skabende og velforberedt.“

Helle B

"Jeg lærte noget nyt, når vi startede dagen med åndedragene, og hvad de betyder for roen i en. Prøver at huske på det i mine travle hverdage!

Jeg vil anbefale kurset til andre fordi det giver meget til ens sjæl og velbefindende. Du får så meget ud af det rent naturmæssigt, og også i samværet med nye kolleger."

Lone

"Jeg kan stadigvæk lukke øjnene og høre en stille bæk i Almindingen. Lærken og bølger ved en solbeskinnet klit ved Dueodde. Og en blid bornholmsk stemme, der minder mig om at være til stede i nuet. Det har jeg tænkt mig at bruge fremover, når stress og forventninger lægger byrden på mine skuldre.“

Linda

"Det overraskede mig positivt, at der ikke var noget hokus-pokus i det 😊 og jeg fik lyst til at vide mere om mindfulness. Vi var i gruppen gode til at sætte ord på, når vi ramte fælles erfaring. 

Underviser var Supergod! Dygtig og tillidsvækkende."

Gitte

Sundhed og Velvære i hverdagen … motivation og inspiration!

Maj 2017

25 glade og engagerede medarbejdere fra NCC Bornholm lod sig udfordre og inspirere. Driftsleder Poul-Rikard Holberg Ebbesen sagde efterfølgende: Og hvis nogen spørger, så var vi yderst tilfredse 😊. Så kan det vist ikke blive bedre.

Tidligere udtalelser

"At tage med Hanne ud i naturen er en oplevelse ud over det sædvanlige. Man får virkelig skærpet sanserne og bliver tvunget til at være til stede lige nu og her. Hanne bruger naturen (sammen med en god portion humor) til at give selvindsigt og finde nye interessante måder at klare sine udfordringer på. Jeg kan kun anbefale at tage med ud og blive udfordret på den fede måde.“

Martin Rahbæk Andersen, direktør i Irootes

Jeg har deltaget i 8 ugers Mindfulness-kursus, samt efterfølgende Mindfulness 2.0 hos Hanne. Det har lært mig, at blive endnu bedre til at prioritere i min hverdag. Hvad der giver mig ny energi og hvad der dræner mig. Jeg er blevet mere åben og tør stå ved mig selv på en ny måde. Det har givet mig en lethed og større glæde i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale Hannes Mindfulness-kurser.

Gitte Sams Nielsen, Ejv. Nielsens Byggeforretning

Om balancebasen

Coaching - Stresshåndtering - Mindfulness

Hanne brænder for at arbejde med mennesker både individuelt og i grupper, og tiltales af opgaver der stiller store krav til hendes faglige og menneskelige kompetencer. Som underviser og formidler skaber Hanne en positiv og tillidsvækkende stemning, som sammen med viden og humor skaber et godt fundament for livsglæde i sin bedste betydning.

Du arbejder trygt og sikkert i mål med Balancebasen, hvad enten det er at ændre vaner, finde gemte ressourcer, eller bruge værktøjerne fra mindfulness og nlp, til at holde hovedet koldt i pressede situationer i hverdagen.

Balancebasen blev oprettet i 2009 og indtil udgangen af 2013 arbejdede Hanne samtidig som miljøtekniker i Bornholms Regionskommune, Teknik & Miljø. Kompetencer og erfaringer fra projektledelse, koordinering af flere opgaveområder, samt konflikthåndtering og mægling er vigtige elementer i Balancebasens daglige arbejde. Hanne er desuden NLP Master Pracititioner og Mindfulness-instruktør.

Opgaverne foregår både indendørs og udendørs og Hanne har specialiseret sig i at kombinere den personlige udvikling med naturen. Naturens rum og stedernes oplevelsesværdier anvendes aktivt til den enkelte bruger og efter mange års træning har jeg fingerspidsfornemmelse om stedernes brug i forhold til den enkelte. Det giver hurtigere resultater.


Samarbejdspartnere/brugere

Fysioform, Fysioterapi- og træningscenter ♦ Destination Bornholm ♦ Green Solution House ♦ Bornholms Hospital ♦ AOF Bornholm ♦ LOF Bornholm ♦ BRK, Forebyggelse ♦ BRK, Jobcenter Bornholm, CAK ♦ BRK, Regional Udvikling ♦ BRK, Dagtilbud Vest ♦ BRK, Teknik & Miljø ♦ BRK, Økonomi og Personale ♦ MATAS ♦ Nordea ♦ Sønderbo ♦ Natur & Helse Ø ♦ Hotel Griffen ♦ Team Bornholm ♦ Bornholms Værn ♦ Kræftens Bekæmpelse ♦ Colitis-Crohn Foreningen ♦ Gigtforeningen Bornholm ♦ Vej & Park Bornholm ♦ VELUX A/S ♦ Ehrenberg Kommunikation ♦ Center for undervisningsmidler, afd. Bornholm ♦ Bornholms Ungdomsskole m.fl.