Sandflugtsskoven - tur 5

Kontrasternes verden

Bestil tur 5

I SKOVENS DYBE STILLE RO - oplev kontrasterne

Kontrasternes verden

Medens vi bevæger os ind i et varieret og spændende skovområde falder roen ind over os, og vi pakkes blidt ind forventningerne til hvad vi møder på turen.

Oplevelsen af den til tider lukkede og mørke skov ændres totalt, når man træder ud i de lyse og åbne løvtræsområder, som byder velkommen med strålende og glimtende farver. Mødet med kontrasterne i naturen giver lejlighed til at snakke om kontrasterne i hverdagen - i forskellige sammenhænge. Et udvalgt sted på turen nyder vi havudsigten, inden vi vender tilbage til skoven.

Her er tid til eftertanke og spræl, alt efter hvad der er brug for og hvad emnet er lige NU. Vi arbejder med åndedræt og korte meditationer undervejs og deltagerne udfordres af, om det at leve i et fortravlet og hektisk samfund - er der nogle enkle redskaber?

Alle sanser udfordres gang på gang, lige fra den til tider lidt skarpe skovbundsduft i gran- og fyrretræsområder til duften af forskellige planter i lysåbningerne. Myrerne arbejder flittigt i deres store myretuer og sommerfugle og insekter flagrer lystigt ind i synsfeltet, og af og til afbrydes vi af fuglestemmer. Det er en lise for krop og sjæl bare at være derude.

Selve turen varer 3 timer og undervejs nydes kaffe/te/vand med let tilbehør (inkluderet i prisen).

Nye forløb 2024: 

Spørg specifikt om datoer, som har din interesse.


Tidspunkt kl. 09.00 - ca. 12.00.


Mødested: P-plads på Haslevej (vandsiden), overfor indkørsel til Haslevej 148, 3700 Rønne.

Klæd dig praktisk på - tjek vejret hjemmefra.

Tilmelding og evt. yderligere info tlf. 25 33 00 05 eller mail hanne@balancebasen.dk - senest dagen før kl. 10.00.

Pris er 349 kr./person - små grupper ca. 8 personer pr. tur (gennemføres ved min. 4 deltagere). Voksentur.


Aftal hele dage, hvor flere ture kombineres også med andre outdoor-aktiviteter. Så sættes et program sammen præcis til dig/jer. Jeg arbejder over hele øen.


Bestil Sandflugtsskoven tur 5

Udfyld felterne nedenfor og du vil blive kontaktet, så vi kan aftale dagen.