Dueodde - tur 2

Perspektiv i landskab og tanker

Bestil tur 2

NÆRVÆR OG STILLETID I NATUREN

Oplev storhed og frihed i et overdådigt landskab.

Dueodde er et område, der er mest kendt for sin hvide strand, sommer og badeliv med masser af mennesker under en skyfri himmel. Men Dueodde er meget mere end det.

De karakteristiske høje hvide klitter indbyder besøgende til at udforske området og opleve forskelligheden til den flade, lange strand. Her arbejdes med "Giv slip øvelser", åndedrættet, korte meditationer og meget mere.

Området har en beroligende virkning på de fleste og er med til at skabe ro og balance. Klitterne giver udsyn og perspektiv i landskab og tanker. Oplevelsen af visuel og auditiv ro mærkes helt ind i krop og hoved.

Når man er der, gror en lille nysgerrighed frem og stedet er derfor særdeles velegnet til at arbejde med stresshåndtering. I det hele taget med refleksion over hvorfor man gør de ting, man gør. Kunne tingene være anderledes?

Selve turen varer 3 timer og undervejs nydes kaffe/te/vand med let tilbehør (inkluderet i prisen). Der kan evt. spises frokost i nærområdet, f.eks. Snogebæk

Nye forløb 2024: Spørg specifikt om datoer, som har din interesse.


Tidspunkt kl. 09.00 - ca. 12.00.


Mødested: P-plads på Fyrvej, Dueodde.

Klæd dig praktisk på - tjek vejret hjemmefra.

Tilmelding og evt. yderligere info tlf. 25 33 00 05 eller mail hanne@balancebasen.dk -
Senest dagen før kl. 10.00.

Pris er 349 kr./person - gruppestørrelse ca. 8 personer pr. tur (gennemføres ved min. 4 deltagere)

Mødested: P-plads på Fyrvej, Dueodde.


Aftal hele dage, hvor flere ture kombineres også med andre outdoor-aktiviteter. Så sættes et program sammen præcis til dig/jer. Jeg arbejder over hele øen.


Bestil Dueodde tur 2

Udfyld felterne nedenfor og du vil blive kontaktet, så vi kan aftale dagen.