Mindfulness for børn

Kursus 01

Bestil kursus

Forløb i børnehave eller indskoling

Mindfulness/Børneyoga ind i hverdagen

Når der arbejdes med Mindfulness eller Børneyoga lærer børnene at komme i kontakt med deres indre kerne. Det øger i høj grad trivslen og er med til at skabe ro og balance i hverdagen.

I et forløb arbejdes med børns udvikling af deres medfødte kompetencer så som brug af åndedræt, blive kropsbevidste, udtrykke følelser m.m.,

Noget af det vigtigste vil være at børnene mærker efter og opdager, at de selv kan gøre noget, når de har brug for ro eller pause. De vil desuden blive meget bedre til at være sammen med og hjælpe andre børn.

Rammerne for og med børnene er klare. Samme korte indledning og afslutning hver gang. Nyt tema/histore for hver gang, fx ture til tivoli, i naturen, på landet, til andre lande og undervejs snakkes om sikkerhed, miljø og natur o.l.

Der arbejdes med åndedræt, kropsbevidsthed og empati. Det er enkle øvelser, der styrker kroppens forskellige dele og der afsluttes hver gang med cool-down-øvelser. Alle sanser bliver brugt og snakket om i løbet af forløbet.

Et forløb vil oftest bestå af 6 mødegange, hvor Balancebasen kommer ud i børnehaven eller på skolen. Det vil være en fordel, hvis en pædagog eller andre voksne deltager i forløbet. Så kan arbejdet fortsættes, når forløbet slutter.

Holdstørrelser, varighed o.s.v. aftales for hver gang.

Indhent tilbud, der passer til den enkelte børnehave eller skole.

Bestil Kursus

Udfyld felterne nedenfor og du vil blive kontaktet, så vi kan aftale dagen.