Mindfulness for voksne

Kursus 01

Bestil kursus

Virkningsfuldt 8 ugers træningsprogram med dokumenteret virkning

Indre styrke giver ro i hverdagen. Det er efterhånden velkendt, at mindfulness er et af de bedste redskaber til at få ro og balance i hverdagen.

Der arbejdes med indsigt og opmærksomhed af tanker, kropsfornemmelser, følelser og adfærd. Bevidst opmærksomhed. Meditationer. Enkle yogaøvelser.

Når mindfulness praktiseres giver det en positiv effekt i forhold til stress, nedtrykthed, søvnproblemer, smerter, uro, samt generel øgning af livskvalitet, energi og ressourcer.

Man mødes 1 gang om ugen a 2,25 timer, i alt i 8 uger. Der vil være en opfølgningsgang efter 4-6 uger. Samlet forløb er 20 timer.

Det forventes, at deltagerne kan afsætte 20-30 min. 5 dage om ugen til at træne i hele perioden.

Mange virksomheder, foreninger og privatpersoner har allerede fundet af, at det virker. Det er et veldokumenteret træningsprogram, hvor du får mulighed for at arbejde med og ændre dit mindset i forhold til hvordan du lever dit liv.

Synes du, at det lyder svært? så afprøv det, du bruger allerede meget i din hverdag uden at være bevidst om det. Det er dejligt at finde ud af, hvor meget du selv kan gøre, for at have en lettere hverdag.

Næste kursus: Plan på vej

Mødested: Lokale i Rønne.


Mindfulness 8 ugers kursus:  2.450 kr. pr. deltager. Kan betales over 3 gange.


Virksomheder betaler moms.

Bestil Kursus

Udfyld felterne nedenfor og du vil blive kontaktet, så vi kan aftale dagen.