Kobbeådalen - tur 3

Fredfyldthed og variation

Bestil tur 3

NÆRVÆR OG RO ved vandløbets rislende lyd

Fredfyldthed og variation

Inden du går ind i Kobbeådalen, så stil dig eller sæt dig ved havet i nærheden af Kobbeåens udløb og oplev stemningen, se havets bevægelser og læg i det hele taget mærke til vind vejr.

Så er du klar! gå stille og roligt ind til vandløbet. Lige så snart du træder ind, er det som at gå ind i en anden verden.

Vandløbets rislende lyd virker beroligende og den høje skrænt på højre side, samt engen på venstre side byder velkommen. Nogle dage er der endda græssende får, som kigger nysgerrigt på de besøgende.

På vej op langs åen bliver du mødt af en stor variation af planter, fugle, fisk i åen, klippevægge, træformationer o.s.v. Alt opleves med fredfyldthed, ja tiden står næsten stille, medens er der.

Undervejs bruges naturlige siddepladser til åndedrætsøvelser, korte meditationer og bare at sidde helt stille og opleve scenariet. Der vil være tid til refleksion og snak om hvordan naturen kan bruges som medspiller. I modsætning til en fortravlet hverdag, fyldt med uro, teknik og udefrakommende input.

Turen er meget kuperet.
Selve turen varer 3 timer og undervejs nydes kaffe/te/vand med let tilbehør. Inkluderet i prisen.
Frokosten kan indtages i nærliggende Gudhjem. Gå fra mødestedet ad kyststien via Melsted fiskerleje, så tager turen til Gudhjem ca. 45 min. I bil tager det ca. 5 min.

Nye forløb 2024:

Spørg specifikt om datoer, som har din interesse.ørg specifikt om datoer, som har din interesse.


Tidspunkt kl. 09.00 - ca. 12.00 - tilmelding senest dagen før kl. 10.00.

Mødested: P-plads ved Kobbeåens udløb (syd for Sannes Familiecamping).

Klæd dig praktisk på - tjek vejret hjemmefra.

Tilmelding og evt. yderligere info tlf. 25 33 00 05 eller mail hanne@balancebasen.dk

Pris er 349 kr./person - små grupper ca. 8 personer pr. tur (gennemføres ved min. 4 deltagere). Voksentur.


Aftal hele dage, hvor flere ture kombineres også med andre outdoor-aktiviteter. Så sættes et program sammen præcis til dig/jer. Jeg arbejder over hele øen.

Bestil Kobbeådalen tur 3

Udfyld felterne nedenfor og du vil blive kontaktet, så vi kan aftale dagen.