Tid til indre ro og glæde

Bornholm den 2.-8. april 2020


Tag ansvar for dig selv og kom med på denne helbredsrejse: 

Naturens rammer er spidsen af Nordbornholm, med enestående udsigter over Hammerknudens hedelandskab, skov, klipper og hav. Hammershus, helleristninger på Madsebakke og Langebjerg for blot at nævne nogle af stederne. Historiens vingesus har sat sit præg på den rå, men også gavmilde natur, og bliver brugt som en vigtig del af din rejse.


Vi har sammensat et program, hvis formål grundlæggende er at rykke ved dit helbred, opleve indre ro og glæden til livet. Du får redskaber til at udvikle dig yderligere, også når du er kommet hjem igen.

Forløbet er beregnet til dig med den udmattede, stressede og symptomplagede krop. Til dig, der ikke rigtigt mærker din krop længere, men lever to skridt efter dig selv – genkender du det, så læs nærmere:

Det får du med: 

7 dage, hvor vi hjælper dig, at genfinde dig selv og den indre ro og glæde. 

Det sker gennem følgende grund-elementer:

  • Naturterapi, hvor kombinationen med natur, krop og psyke lærer dig at håndtere og forebygge hverdagens udfordringer
  • Healing hjælper med mental og følelsesmæssig balancering og derved hjælper dig, til at blive integreret i krop, sjæl og ånd
  • Meditation, der åbner mulighed for en dybere selvforståelse, større koncentrationsevne, mere ro og nærvær og reducerer stress


Fælles for de 3 dele, er at du lærer at tage imod støtte fra andre, finder ind til din indre/spirituelle kontakt, kan sætte ord på alt det, der er værd at leve for – og lærer hvordan du kommer i gang. 


Det er ikke en ferie. Vi forventer, at du har et stort ønske om at komme i balance, både fysisk, mentalt og emotionelt. Vi tilbyder 7 dage, hvor du får masser af indsigter og redskaber til at ændre din livsstil.

Praktiske spørgsmål:
Hvor er det?

Det idylliske Sandvig på Nordbornholm er rammen for denne rejse - tæt på Allinge, hvor det kendte folkemøde holder til. Her skal vi bo på det charmerende Hotel Sandvig Havn, hvor du naturligvis får et lyst eneværelse. Hotellet er tæt på naturen, sandstrand, klipper, havnemiljø og sauna lige uden for døren. Læs mere om hotelsandvighavn.com


2. april ankomst og indkvartering med første samling kl. 16.00. Sidste dag er d. 8. april, hvor der er opsamling og evaluering ca. kl. 14.00.

Hvilken forplejning?

Fuld forplejning med lækker økologisk vegetar kost. Der serveres vand, juice eller softdrik (andet er for egen regning). 3 daglige måltider + eftermiddagskaffe/-te med kage.

Hvordan kan jeg forberede mig på turen? 

Beslut dig for, at du vil give dig nærvær på denne tur. Sluk telefonen og vær åben til mødet med dig.

Overvej påklædning og fodtøj – tjek evt. vejrudsigten. Vi kommer til at være udendørs en del af tiden, både med vandring, øvelser og desuden afsluttes dagene over bål i nær hotellet.


Undervisning og behandlinger undervejs: 

Udover daglige meditationer, mindfulness-læring, naturterapi, forløsende øvelser og fælleshealing (gruppehealing), vil du modtage 2 individuelle healinger.

Kort om Naturterapi

Naturterapi er en metode, hvor kombinationen af natur, krop og psyke håndterer bl.a. stress, angst og depression. Kan også bruges forebyggende og i udviklingsarbejde. Forskning viser, at ophold i naturen og naturvejledning øger produktionen af endorfiner og har en positiv indflydelse på menneskers velbefindende. Konkret styrker det ens egen fri vilje og handlekompetencer, øger livskvaliteten, giver større robusthed og egen-omsorg.

Det er dokumenteret at naturen har en helbredende effekt.

Kort om Healing

Du modtager healing på chakraerne og med Den Ny Tids energi. Healing er en behandlingsform, hvor healeren søger at skabe balance i klientens energi ved at behandleren overfører udefrakommende energi via sig selv til klienten. Ordet healing er et låneord fra engelsk, hvor ordet healing betyder ’helbredelse’, ’helende” eller ’at hele’.
Healing genopretter den fysiske krop, det psykiske, emotionelle, og spirituelle. 
Healing virker, og placebo er ikke forklaringen, viser ny forskning, der afslører, at healing virker på både plantefrø, celle- og vævskulturer og mennesker.

Kort om Meditation

Ordet meditation er fra latin og betyder eftertanke/fordybelse. Meditation er en VÆREN ikke GØREN. Du kan ikke præstere en meditation, men giv slip og lad dig fordybe i en meditativ tilstand. Videnskaben har længe vidst, at meditation og åndedrætsøvelser giver roligere hjerterytme og åndedræt samt bevirker at mængden af stresshormonet cortisol falder i kroppen. Ligeledes skabes der endorfiner (lykkehormoner) gennem regelmæssig meditation

Hvor meget fritid har du i de 7 dage:

Alt foregår i et meget roligt og kærligt miljø, i det tempo der passer dig. Du kan få de pauser der passer netop dig. Der vil være fritid dagligt kl. 17.00-18.00 og efter kl. 20.00 (i løbet af formiddagen er der mulighed for egentid).

Antal deltagere: 

Der er plads til max. 12 personer.


Pris og betaling:
Samlet pris for ophold med 6 overnatninger, undervisning, behandlinger og forplejning.

Early bird - spar kr. 5.000 

Tilmeld dig senest den 7. februar 2020 kr. 18.000. Tilmelding derefter kr. 23.000. Depositum kr. 6.000 betales ved tilmelding. Det resterende beløb betales inden den 25. marts 2020. 


Konto 6820 reg. 0001937247

Afbud

Du mister dit depositum ved afbestilling senere end den 2. marts 2020. Ønsker du at komme i betragtning til denne fantastiske indre rejse?

Send os din tilmelding her

Hvem er vi

Hanne Sonne Poulsen

Siden 2009 ejer af Balancebasen.

Hanne brænder for arbejdet med Natur og mennesker. Er uddannet NLP Master Practitioner, Mindfulness instruktør og Natur-terapeut. Tidligere arbejdet indenfor Natur- og Miljøområdet.

Arbejder med grupper og individuelle forløb, samt holder foredrag og underviser. Der er fokus på håndtering og forebyggelse af bl.a. stress, angst og depression.

Værktøjerne er blandt andre: Åndedrætstræning, kropsbevidsthed = kroppens signaler, meditation, enkle fysiske øvelser, stopøvelser – når tanker fylder m.m. I arbejdet har jeg særlig opmærksomhed på det gode hverdagsliv. 

Deltagerne mærker hurtigt den positive effekt af kombinationen af naturoplevelser, fællesskab, samtaler og øvelser. Efter kort tid mærker de fleste øget energi, større livskvalitet, samt at de genskaber balance og nærvær.

Belinda Munch

Siden 2009 indehaver af Den Ny Tids healerskole.

Belinda er uddannet NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut, healer, medie og clairvoyant rådgiver. Derudover underviser hun i healing, og hjælper gennem sit daglige arbejde klienter til smertefrihed, indre ro og glæde til livet. 

Belinda kan se hvordan flere og flere vælger den indre rejse til bevidsthed, for at opnå den dybe balancering på både det fysiske, mentale og emotionelle plan. En dyb accept af selvet og læren at respektere selvet.
Belinda hjælper klienter til at slippe gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, slippe frygten for lidelse, at være i sikkerhed og opleve begrænsninger – til at søge mod glæde, eventyr, øget bevidsthed – kærlighed.

www.dennytidshealerskole.dk

Du er naturligvis meget velkommen til at ringe os op ved yderligere spørgsmål.

Hanne Sonne Poulsen tlf.: +45 2533 0005
Belinda Munch tlf.: +45 2367 1559


Vi glæder os til mødet med dig
Kærligst
Hanne og Belinda