Pippi Power

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 Dage

249,95 kr.

Af Gitte Jørgensen

Krop, sind og sundhed, 2008

Hæftet bog, 238 sider, Illustreret i farver, ISBN: 9788757017106
Udgivet 08.10.2008 af Nyt Nordisk Forlag / Schønberg.

Pippi Power er en farverig og sprudlende selvudviklingsbog, der inspirerer kvinder til at få fat på deres indre Pippi Langstrømpe kraft.

Pippi Power opmuntrer kvinder mellem 20 og 60 år til at opbygge deres selvværd og styrke deres mod, så de får kraft til at sige de ord, der er på deres læber og danse de trin som de selv og verden mangler. Pippi Power inspirerer kvinder til at være hverdags-kreative og bryde deres vaner, så de tør slippe idéen om at være ”rigtige” og ”perfekte” og tage deres egne drømme alvorligt og gøre dem til virkelighed.

Det handler om den følelsesmæssige frigørelse. At gøre sig fri af, hvad man tror, andre tænker om én. At holde op med at sammenligne sig selv med andre. At holde op med at være bange for at fylde. Mange kvinder slæber (ofte helt ubevidst) rundt med alt dette indeni sig selv, fordi kvindekønnet i århundreder har været andenrangs og næstbedst.

Pippi Power er bygget op af syv kapitler. Som overskrift for hvert kapitel er en egenskab, der skal bruges for at udvikle Pippi Power: Indre kraft, evnen til at være en magisk skaber, passion, selvværd, netværk, kreativitet og nydelse – plus to forskellige strømper og det, man selv som læser finder på.

Gitte Jørgensen skriver ud fra sine egne erfaringer, men drager også udtalelser og citater ind fra danske, svenske, norske og amerikanske eksperter samt fra kvinder i Danmark og Sverige, der selv har eksperimenteret med at udvikle deres Pippi Power.

Gitte Jørgensen, der er forfatter, journalist og coach har tidligere bl.a. udgivet simple-living.dk og Simple living – sådan gør du, som satte hele debatten om et enklere liv i gang i Danmark og som også med stor succes er udgivet i bl.a. Norge.