Når sjælen kalder - skab det liv du længes efter

På lager

Forventet leveringstid: 2-5 Dage

249,95 kr.

Af Gitte Jørgensen

Produktdetaljer:

ISBN-13: 9788717045651 / ISBN10: 8717045657

Sideantal: 285

Udgivet: 17-03-2016 / Udgave: 1

Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Indbinding: Bog, indbundet

Originalsprog: Dansk

Kan du somme tider have en fornemmelse af, at din sjæl kalder?

At du har en indre stemme; som hvisker til dig; at der er mere i livet. Måske mere kærlighed. Måske mere lykke. Måske mere fællesskab. Måske en følelse af mening og af at gøre en forskel.

Hvad gør du ... Læs mere så; når sjælen kalder? Lytter du? Handler du? Hvis du mangler inspiration til at komme i gang; så er denne bog lige noget for dig. Bogen fortæller; hvilke otte årsager der kan være; til at vores sjæl kalder. Vi kan f.eks. vente for meget; have glemt vores entusiasme; have mistet troen på os selv; have talt os ind i vores bekymring eller sidde fast i vores mønstre. Undervejs fortæller Gitte Jørgensen; hvad der skete i hendes eget liv; da hun følte; at hendes sjæl begyndte at kalde.

Gitte Jørgensen tager os i sin letskrevne, essayistiske stil med ind under huden og viser - med eksempler fra sit eget liv - at med venlighed og vedholdenhed er det muligt at forvandle sit liv. Det er faktisk muligt at lade sig guide af sin sjæl og blive tilfreds og glad - og måske ligefrem ind imellem lykkelig.

”Når sjælen kalder” rummer omkring 30 illustrerede sider med handlingsanvisende råd og tip til; hvordan vi kan komme i gang med at forvandle vores liv; når sjælen kalder - til gavn for os selv og andre.

Bogen er grafisk skabt og tilrettelagt af Christine Clemmensen.