Fem gode minutter om aftenen

På lager

Forventet leveringstid: 2-5 Dage

199,00 kr.

Af Jeffrey Brantley, Wendy Millstine

978-87-7706-489-0, 2008, 198 sider

159,20 kr. u/moms - 199,00 kr. m/moms

100 mindfulness-øvelser, der på fem minutter hjælper dig med at slappe af, få mest muligt ud af din aften og sove godt om natten

100 mindfulness-øvelser, der på fem minutter hjælper dig med at slappe af, få mest muligt ud af din aften og sove godt om natten.

Hvordan foregår dine hverdagsaftener? Tager du stresset hjem fra arbejde? Har du lang transporttid? Trisser du formålsløst rundt i huset om aftenen? Skal aftensmaden overstås i en fart, før du flader bevidstløst ud foran fjernsynet eller går direkte i seng – kun for at opdage, at du snart skal på arbejde igen? Det er ikke noget liv! I stedet kan du lade stressen blive på arbejdet og lade trafikken passe sig selv på motorvejen. Fra din stressede arbejdsdag til en afslappende aften præget af ny energi, opladning, fred og hvile er der kun ’fem gode minutter’.

Jeffrey Brantley er læge og leder af det meget anerkendt stressreducerende kursus ved Duke's University's Center for Integrative Medicine. Wendy Millstine er holistisk ernæringskonsulent med speciale i kost og stressreduktion.

Oversat fra engelsk af Vibeke Sandberg.