Evigglads eventyrlige afspænding

På lager

Forventet leveringstid: 2-5 Dage

199,00 kr.

Af Michael Chissick

Hvordan børn (og frøer, hunde, flamingoer og drager) kan håndtere bekymringer, sorg, stress og mobning ved hjælp af yoga. 978-87-7706-995-6, 2014, 52 sider.

159,20 kr. u/moms - 199,00 kr. m/moms


Se uddrag af "Evigglads eventyrlige afspænding" online

Denne charmerende, illustrerede bog lærer børn en effektiv afspændingsteknik, der kan bruges hvor som helst og når som helst til at håndtere bekymringer, stress, sorg eller mobning.

Mindfulness Forældre og børn

Frø, Hund, Flamingo og Drage er alle sammen meget bekymrede. Frø har for mange ting, han skal ordne, hund kan ikke komme i gang med at skrive en historie, Flamingo bliver drillet i skolen, og Drage savner sin bedstefar, der lige er død. Mariehønen Evigglad lytter til deres bekymringer og fortæller, at hun har en gave til dem, der kan hjælpe dem alle sammen – Evigglads eventyrlige afspænding!

Denne charmerende, illustrerede bog lærer børn en effektiv afspændingsteknik, der kan bruges hvor som helst og når som helst til at håndtere bekymringer, stress, sorg eller mobning. Mens Evigglad flyver rundt og lander forskellige steder på kroppen, hjælper hun børnene til at fokusere deres opmærksomhed og berolige deres tanker.

Mariehøneafspænding kan bruges af børnehaveklasse- og skolelærere samt støttelærere. Den kan også bruges af andre, der arbejder med børn med særlige behov. Børn i alle aldre kan have glæde af den. Bogen kan også læses af forældre, der gerne vil hjælpe deres børn med at håndtere svære følelser på en sjov og engagerende måde.

Oversat fra engelsk af Johnnie McCoy.

"Mariehøneafspændingen tilbyder børn en konkret metode til selvberoligelse og styrkelse af deres evner til problemløsning".