Sådan får du BØRN I BALANCE / 5-12 år

På lager

Forventet leveringstid: 2-5 Dage

249,00 kr.

Børn i balance - Ro og fokus til de 5-12 årige med meditation

Eline Snel
Udstyr: CD indtalt af Alberte Winding
Oversat af: Oversat fra hollandsk af Per Vadmand
1. udgave
Hæftet
ISBN: 9788712048985 140 sider - Udgiver: Gads Forlag

199,20 kr. u/moms - 249,00 kr. m/moms

Hollandske Eline Snel har lavet øvelserne fra denne bog med flere hundrede hollandske skolebørn gennem et år – og det gav ikke bare mere ro i timerne, den positive virkning var så slående, at mange forældre efterlyste øvelser til børnene derhjemme. De overbevisende resultater er baggrunden for denne bog, som er en bog til alle børn og deres forældre.

Børn i balance er bogen, der kan give børn – og deres forældre – et tiltrængt pusterum, når det hele er ved at køre op i indkøb, hentning, lektier, deleordninger og småskænderier. Bogen er fuld af lette og hyggelige øvelser, som kan få ungerne ned i gear. Det er meditation i børnehøjde på den helt jordnære måde – og ligner meditation for voksne ved at fokusere på at slappe af i kroppen og glemme alle dagens forstyrrende tanker og følelser. Det handler i al sin enkelhed om at falde til ro psykisk og fysisk.

Øvelserne taler barnets sprog, som f.eks. den om at lære at blive lige så stille og opmærksom som frøen, der heller ikke spilder unødig energi på at hoppe rundt. Andre øvelser går ud på at lytte til hjertet, at tackle ubehagelige følelser eller slukke for tankestrømmen, når man ikke kan falde i søvn.

Der følger en cd med bogen, som fortæller børnene, hvordan de skal gøre – så de kan lave øvelserne helt uden forældrenes hjælp. Men de voksne kan med fordel lytte med – de vil opdage, at det hjælper!